Rojstnodnevne ideje

Že kar nekaj časa je od tega kar je Škrat praznoval drugi rojstni dan…pa se svojega praznovanja še vedno spominja z nasmehom na obrazu. Od nekdaj se mi zdi pomebno, da so otroški rojstni dnevi polni čarobnosti in veselja 🙂  V tistem obdobju so bili pri nas najbolj aktulani bagri, gradbišča in vsi ostali delovni stroji…tako je padla ideja, da bi Škrata najlažje presenetili tako, da bi domov pripeljali pravega bagra:)  Na žalost nas je teden prej (praznoval je v februarju)  zajela snežna nevihta, tako da vse skupaj padlo v vodo.. oziroma v kup snega:) … Tako, da mi je  nakoncu ostalo le nekaj dni časa, da kakor vem in znam Škratu pričaram čarobni rojstni dan…z bagri in vsem kar spada zraven.

Hmmm..Kaj spada na gradbiše? Bagri, delovni stroji, opozorilne table, opozorilni trakovi, rumena, črna in oranžna barva…vse skupaj sem združila, v poceni, enostavno in hitro pripravljeno rojstnodnevno dekoracijo z VELIKIM čarobnim učinkom.

V trgovini za mojstrovalce sem kupila samolepilni opozorilni trak in z njm oblepila celo stanovanje. Na rumen karton sem naprintala črne kvadrate, s Škratovim imenom, številko 2 in motivi bagrov. Nekaj sem jih obesila na strop in po prostoru, druge pa sem s pištolo z vročim lepilom prilepila na palčke za ražniče in z njimi okrasila Muffine.

–> rojstni dan S klikom na ta link lahko odprete pdf datoteko z osnutkom kartončkov in jih natisnete 🙂

Celotna dekoracija je izgledala takole:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Takole pa je izgledalo polepljeno stanovanje…

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tudi plastenke pijač sem oblepila z opozorilnim trakom, takole pa so izgledali muffini z napisi…bagre in tvornjake, ki so vidni na kolačkih v drugi vrsti sem staknila v eni od Ljubljanskih trgovin:)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Darilne vrčeke za goste… če bi slučajno kdo ostal lačen:)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Brez torte v obliki bagra seveda ni šlo: )

Evo takole sem uspela z malo inprovizacije in goro bagrov Škratu pripraviti čarobni rojstni dan, ki se ga še danes z veseljem spominja.

Teja

2 razmišljanji o “Rojstnodnevne ideje”

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s