Od nočne omarice do….domišljijske kuhinje:)

Danes zjutraj je Škrat ob šestih prilezel v mojo posteljo s sveže skuhano skodelico kave in pravkar spečenim rogljičkom z mrmelado:) V sobi ima namreč novo pridobitev..domišljisko kuhinjo s štedilnikom, pečico in vsem kar spada zraven…sigurno si mislite, da je kuharija samo za deklice, naš fant pa  se je pač kjub temu odločil, da bo novi Jamie Oliver. Iskanje kuhinje v vsaj približno fantovkih barvah (beri: če ne drugega vsaj, da ni rožnata) je kar zahteven projekt. Če zraven  pričakuješ, da bo kuhinja še lesena in imaš omejen budget..je naloga skoraj nemogoča. Seveda se najde idelane primerke,  vedar je cena tako vrtoglavo visoka, da se mi je ob pregledovanju spletnih strani in trgovin nekajkrat kar pošteno zvrtelo v glavi. Na koncu sem obupala in  iz kleti privlekla staro nočno omarico (sicer že nekajkrat predelano), angažirala moža, za idejami pobrskala po pinterestu in se lotila dela.

Najprej sem odstranila spodnje dva predala…

WP_20130722_002[1]

…nato vse skupaj prebarvala

WP_20130722_005[1]

… z barvo za table sem na zgornjo stran narisala štiri kroge (štedilnik), na večji kos lesa narisala malo večji pravokotnik (pečica) in pokrov od škatle za čevlje prebarvala v tablo za recepte:)

WP_20130722_009[1]

…dodala še nove ročaje, vse skupaj pričvrstila na steno…in voila…domišljiska kuhinja je skoraj da brez stroškov, z dobro urico vloženega truda in malo spretnosti dokončana:) Iz Škratove sobe pa že dva dni noč in dan diši po slastnih specialitetah našega kuharskega mojstra:) Vse skupaj nas od degustiranja že pošteno boli želodec, Škrat pa še kar naprej peče in kuha in je sploh zadnje dni strašno dobre volje:)

WP_20130722_013[1]

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s