Škratje, kakaduji in skiroji

Ta teden je bil za našega Škrata še posebej zanimiv. Poleg tega, da je dobil bratca se nama je na pikniku pod mavrico pridružil tudi Kakadu, ki nama je za en teden posodil skiro:) Nič jasno? Kot izkušena poznavalca, preizkuševalca in ocenjevalca sva se s Škratom pridružila skupini Kakadujevih Blog abasadorjev. Kakadu (http://kakadu.si/) je tista trgovina z otroškimi igračami v Mercator centru v Šiški v katero vedno rada pokukam in malo pofirbcam, ker mi je všeč njihova ponudba lesenih igrač pa tudi poganjalcev, opreme … Prav tako pa se mi dopade s svojo majhnostjo in simpatičnostjo 🙂

No in tako se nama je na pikniku pridružil tudi Kakadujev skiro Puky r1 (ogledate in naročite ga lahko s klikom na:http://kakadu.si/skiroji/130-skiro-3-leta-4015731051425.html) . Ker se že kar nekaj časa igram z mislijo, da bi Škratu kupili skiro se mi je zdela to super priložost, da preverimo če bi mu bila vožnja  s skirojem sploh všeč 🙂 Pri malčkih pač nikoli ne veš … 🙂

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mami ampak ta skiro je roza barve??

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mislim, da je bila to tudi edina stvar na skirojo, ki Škratu ni bila všeč. Potem ko smo uspeli pozornost iz ”napačne” barve preusmeriti na zastavico z medvedkom, se je Škrat vriskajoč od veselja lotil učenja vožnje s skirojem.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA     OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Z očkom sta ugotovila, da se da ročaj enostavno znižati in zvišati, kar je en velik plus…Všeč nam je bilo tudi, da ima skiro tri koleščka, kar je našemu malčku sploh omogočilo vožnjo.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Škrat ga je nato kot vesten in zavzet ocenjevalec preizkusil na različnih terenih. Najboljše se je seveda odnesel na asfaltu, se je pa z njim zaradi velikega sprednjega kolesa dalo peljati tudi po pesku in travi…malo bolj počasi kot bi bilo Škratu všeč, ampak boljše kot nič:)

   OLYMPUS DIGITAL CAMERA   OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Škrat je imel nekaj težav s kooridinacijo in ravnotežjem na skiroju … in se je na koncu odločil, da bo zaenkrat ostal med kolesariji zvest svojemu poganjalčku. S skirojem bomo še malo počakali (Škrat je bil februarja star 3 leta) … imamo pa Puky-jev skiro sigurno v mislih za naslednje leto! Prepričal nas je s kvaliteto, nastavljivim ročajem, tremi koleščki, zanimivo zastavico z medvedkom, ki ima po vrhu na galvi tudi čelado…Big Like!!! No kot sem že omenila je bila za Škrat problematična le barva, zato sva na hitro pokukala na Kakadujevo spletno stran  http://kakadu.si/skiroji/143-skiro-puky-r1-4015731051463.html, kjer sva našla tudi modrega Puky-ja, ki se je tako znašel prav na vrhu Škratovih rojstnodnevih želja za naslednje leto :))

Pozravček, Mami in Škrat

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s