Muhast april in trakec iz Katkinega kotička

Tale april je prav zares en muhast mesec. En dan je tako vroče, da Škrat na okrog skače v kratkih rokavih, naslednji dan pa tako močno piha da nas prezebe do kosti. Moje dva fanta imata od nekdaj zeeloooo občutljiva ušesa. To imata na žalost po meni … Ker nas zadnje tedne večkrat prav po aprilsko prepiha, mi ni preostalo drugega kot da grem na lov za enim simpatičnim trakcem za ušesa.

IMG_6356

Ampak najti idealen trakec, ki se bo kot ulit prilegal mojima bučmanoma sploh ni tako preprosto. Poleg tega ima naš starejši fant precej izdelan okus za modo in če kaj ni dovolj modro (ali pač nima tistega motiva nad katerim je trenutno fasciniran) bo pač gospodič rajši ostal doma 🙂 Verjetno vam je poznano?

Kdor išče, ta najde.

Tako sem med brskanjem po spletu naletela na Katkin kotiček in Škrat je prišel do tega luštnega ” Vremenoslovskega” (tako ga je poimenoval) trakca z belimi oblački. Izdelan je po meri. Škratu sem izmerila obseg glave in ga sporočila Katji, ustvarjalki, ki se skriva za super luštnimi hlačkami, trakci, oblekicami,slinčki in blagom iz Katkinega kotička.

IMG_6358  IMG_6346  IMG_6358

 

Res fino pri tem je, ker sem sama določila tudi širino trakca in trak je dovolj širok, da ušesa tudi med divjanjem ostanejo pokrita. Poleg tega si je Škrat tudi čisto sam lahko izbral blago za trak in to se mu je zdelo izredno zanimivo. (Izbiral je med Jersey vzorčki.)

Trakec smo stestirali takoj naslednji dan, po tem ko je priromal v naš nabiralnik in vsi skupaj smo zeelooo zadovoljni. Škrat zato, ker (kot pravi) izgleda kot pravi vremenoslovec, jaz pa zato, ker so njegova ušesa končno na varnem pred vetrom.

WP_20150419_18_05_40_Pro1  WP_20150419_12_45_55_Pro1

Ne pozabite pokukati v Katkino spletno trgovinico. Da bodo na toplem tudi ušesa vaših Škratkov in Cvetličnih vil pa imate do konca aprila s kodo MALASOLA, 8% popust pri nakupu v spletni trgovnici (na izdelke, ki niso v akciji)!

Resno razmišljlam, da bi en trakec naročila še zase, ko pa je na izbiro toliko luštnih vzorčkov 😉

Pa prijetna aprilska raziskovanja vam želim!

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s